Vi är en ideell icke vinstdrivande förening som har till syfte att minska antalet drunkningar i Sverige genom att initiera simskolor, verka för utbredd kunnighet i livräddning och säkerhet i, vid och på vatten och is.

Vi jobbar med att rädda liv och söker alltid nya talanger och uppskattar alltid spontanansökningar.

Vill du bli simlärare?

Älskar du vatten lika mycket som vi och kan arbeta på dagar, kvällar och helger? Gillar du att sprida glädje och har energi som matchar våra elever?

Svenska Livräddningssällskapet Göteborg som arbetsgivare

Vill du jobba som instruktör/simlärare, poollivräddare eller havslivräddare? Du behövs!

För att vi ska kunna nå vår vision noll drunkningar behöver vi kompetenta, drivna och engagerade medarbetare som vill vara delaktiga i våra verksamhetsområden säkerhet, livräddning och simkunnighet.

Vi har omkring 60 anställda, och som medarbetare hos oss har du en meningsfull uppgift där vi tillsammans arbetar för att rädda liv, varje dag. För oss är varje medarbetares insats betydelsefull och vi vill att alla känner glädje och stolthet i sitt yrke. Tillsammans gör vi skillnad!

Vi bedriver verksamhet på Sörredsbadet, vårt eget bad, och på flertalet simhallar runt om Göteborg. Bland oss som arbetar här idag finner du livräddare, instruktörer/simlärare, teamledare, verksamhetsutvecklare och administratörer.

Våra värderingar

Vi tror på en gemensam syn på grundläggande mänskliga värderingar. De hjälper oss att arbeta mot samma mål för att nå vår vision noll drunkningar. Vi drivs av Professionalitet, Kvalité och Upplevelse.

Professionalitet

Vi ser och bemöter varje individ med den hjälp och det stöd som behövs. Vi bemöter våra kunder, partners och varandra med respekt. 

Kvalitet

All verksamhet kännetecknas av ett högt säkerhetstänkande så att kunder, medlemmar och medarbetare kan känna sig trygga. 

Upplevelse

Vi vill ge en helhetsupplevelse som förmedlar säkerhet men också glädje och trygghet i och vid vatten.

Lediga tjänster

Som simlärare ger du barn och ungdomar trygghet och livsviktig kunskap som de bär med sig hela livet. Mäktigt eller hur?

Arbetet omfattar simundervisning först och främst för barn och ungdomar i nybörjare- och fortsättningsgrupper, det kan även omfatta undervisning för vuxna. Du kan komma att arbeta själv eller tillsammans med en annan simlärare/simlärarassistent.

Du kommer trivas bäst hos oss om du är trygg, glad och en lekfull person, samtidigt som du kan ta ansvar för både dig själv, dina kollegor och våra kunder. Att du är självgående och självständig med ett högt säkerhetstänk är något som du lägger lika stor vikt vid, som vi gör. Vi ger våra elever livsviktig kunskap genom glädje och trygghet som de bär med sig hela livet. 

Hos oss får du förutom ett roligt arbete och praktisk utbildning dessutom vara en del av en stöttande företagskultur med samma fokus – viljan att rädda liv. Våra värderingar är viktiga för oss och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Meriterande är om du har simlärarutbildning, är siminstruktör eller har erfarenhet av simundervisning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker även dig som har simmat mycket eller tävlingssimmat själv. Har du erfarenhet av andra pedagogiska arbeten eller arbete med barn och ungdomar så är detta givetvis en fördel.

Varaktighet
Tidsbegränsad anställning, med möjlighet till förlängning.
Simskolan pågår i 15 veckor under terminerna med start i augusti eller januari. Arbetet är förlagt dagar, kvällar och helger. Övriga delar av året finns möjlighet att arbeta med intensivkurser och/eller i sommarverksamheten.

Hur du söker
Skicka in din ansökan med cv och personligt brev till e-post personal@slsgoteborg.se.
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta:
Joanna Ardmuir, HR på telefon 0725-85 23 16

Vi ser fram emot att höra just från dig, varmt välkommen med din ansökan!