Hjärt-lungräddning (HLR)

Genom att larma 112 och sedan göra 30 bröstkompressioner och 2 inblåsningar tills hjälp kommer, kan du rädda en annan människas liv. Att gå en hjärt-lungräddnings utbildning för att lära dig grunderna i HLR är därför en investering för både dig själv och för de i din närhet.

Vet du vad du ska göra för att rädda någon? Vet andra hur de ska rädda dig om du råkar ut för ett plötsligt hjärtstopp? Vid en kaos-artad situation är det lätt att man tappar fokus och alla reagerar olika. Det är därför av stor vikt att gå en HLR kurs för att genom upprepade instruktioner och inlärning få in en teknik som kan utföras under en paniksituation.

Visste du exempelvis att det är en markant skillnad på HLR för vuxna och på den man gör på bebisar och barn? Vi utbildar därför i såväl hjärt-lungräddning till barn och vuxna och första hjälpen.
Det krävs inga förkunskaper för att lära sig rädda liv.

Alla våra utbildare är diplomerade och utbildarna är certifierade av HLR-rådet. Du kan antingen gå ensam eller boka för en större grupp. Vill du boka en HLR-utbildning för en större grupp skicka en offertförfrågan till utbildningar@slsgoteborg.se annars anmäler du dig genom vårt bokningssystem.